miércoles, 14 de enero de 2009

Per finalitzar amb les entrades al meu bloc, m'agradaria comentar una notícia d'avui mateix al diari digital " 20 minutos".

En ella s'explica com Nintendo, empresa de videojocs, col.laborarà en un pla educatiu per afavorir l'aprenentatge de la música a partir de la consola Wii que permet que els nens aprenguin tot passant-s'ho bé.

Crec que era interessant fer un petit comentari sobre les iniciatives que es porten a terme en educació tenint en compte el món digital de les tecnologies.


Així doncs, moltes gràcies per haver llegit les línies que setmana rera setmana he anat redactant.

Fins un altre!

Pili

lunes, 12 de enero de 2009

Resum sessions didàctiques (2)



Comencem nou any i comencem les classes.

Fa uns dies vam finalitzar les sessions didàctiques que havien quedat pendents i tot seguit, com la vegada anterior, passaré a resumir-les.

La primera sessió va ser la de l'XTEC.( bloc grup 6). No l'havia tractat fins ara perquè gairebé no el coneixia i la veritat és que és una web força completa amb moltes possibilitats i sobretot participació. Allà hi podem trobar fòrums, una agenda educativa... L'activitat que vam realitzar va ser una de les propostes d'activitat que presenta. També vam veure el vídeo que el grup va crear a partir de la pràctica audiovisual.

La segona i última sessió va ser el Jclic. (bloc grup 7) Se'ns van presentar els diferents tipus de Jclic que podem trobar tot aprofundint el que més nosaltres hem tractat al llarg de les classes: el Jclic Author. Per aquest motiu no aprofundiré més en el programa. També vam realitzar una de les activitats Jclic creades.

Així doncs ja vam acabar amb les presentacions dels materials d'estudi i la veritat és que algunes de les sessions m'han semblat molt interessants, d'altres no tant, però totes han sigut igual de profitoses.