miércoles, 5 de noviembre de 2008

Modificació d'imatges.(Photoshop o fireworks)

Per comenzar Novembre amb força us presentaré les posssiblitats d'una nova forma de modificar imatges: el photoshop o qualsevol programa que s'asembli.

Si no coneixeu com funciona us recomano que veieu aquests vídeo per situar-vos:




Així dons com heu observat, amb programes com aquests podem canviar una imatge totalment.

Aquesta pràctica és molt utilitzada sobretot per publicacions i fotografies professionals però tambè pot resultar molt útil, si per exemple si en una de les nostres fotos del cap de setmana hem sortit amb els ulls vermells. Amb una eina específica, tal i com explica el vídeo, aquesta vermelló es pot eliminar quedant un ull totalment natural.

A més també podem guarnir les nostres fotografies o fer que en una mateixa fotografia la imatge es repeteixi... tenim moltíssimes posiblitats i per això aquests programes resulten tan interessants.

Aquí teniu un altre exemple de modificació d'imatge per photoshop

Com tot... el photoshop és qüestió de pràctica. Així que aneu creant que cada vegada les vostres imatges seràn molt millors. No us desanimeu i aneu provant totes les eines que presenta.

Com utilitzarem el photoshop a nivell educatiu? En què ens pot ajudar com a mestres?

El photoshop podria ser un recurs que un alumne pogués utilitzar per crear imatges per a un treball determinat. També es podrien modificar imatges per presentacions que ells mateixos durant ha terme, podem crear dues imatges i fer-los fixar la vista i que trobin les diferències...

Si fem una bona planificació pot ser una eina molt útil perquè després el que aprenen els resultarà de gran ajuda.

No hay comentarios: