jueves, 16 de octubre de 2008

Utilitzem el Windows Movie Maker


Avui ens adintrarem en un programa que vam utilitzar a classe fa uns temps i que vaig deixar una mica de banda perquè volia aprofundir-lo encara més i mostrar-vos les possibilitats que aquest pot oferir. Es tracta del programa del qual vam practicar com silenciar i tallar un vídeo, el Windows Movie Maker. Jo recolliré aquests procediments i a més us presentaré alguns de nous amb exemples realitzats per mi.

Comencem la presentació del programa.

Utilitzarem un vídeo com a exemple



Aquest serà el nostre "centre d'operacions":


Dins la barra de tasques haurem de clicar sobre Tareas. Per pujar al programa un vídeo per modificar-lo ja sabeu que només cal que l'importeu i aquest s'obrirà en forma de clips que modificarem. Ara ens centrarem en el segon espai de treball: Editar película

En el vídeo que jo mateixa he realitzat veurem els diferents efectes, transicions i possibilitats d'edició dels quals disposem. Haureu de fixar-vos bé per trobar la diferència entre el vídeo original i el modificat amb efectes. Aquí us ho deixo:



Un cop hagem utilitzat el programa, per guardar el nostre vídeo tenim dues possibilitats:

• Clicar a " Guardar proyecto como"
• Clicar a " Guardar archivo de película"

Si escollim la primera opció és perquè amb aquesta podrem modificar el projecte tants cops com vulguem. Si escollim la segona és perquè el nostre treball no patirà més modificacions.

I així ja tindríem a la nostra carpeta el nostre vídeo propi.

Com veureu he creat un espai web personal al portal Youtube perquè observeu tot el material dissenyat. Qualsevol aportació serà ven rebuda per la meva part ja sigui aquí o en l'apartat de comentaris dels propis vídeos. Aquest programa m'agrada i interesa molt.

Espero que us sigui d'alguna utilitat tot el que he exposat.

Fins la pròxima entrada.

No hay comentarios: